Vragen? Bel ons 088 765 1500 | info@kruytbv.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Maatregelen Coronavirus

dinsdag 17 maart 2020
Image title
Polvo bv
Op zondag 15 maart zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Polvo neemt haar verantwoordelijkheid, heeft haar bedrijfsvoering hierop afgestemd en heeft verdere maatregelen getroffen. Wij doen dit uit voorzorg om verdere verspreiding van het Coronavirus onder klanten, relaties en collega’s te voorkomen. Natuurlijk blijven wij ons best doen om onze dienstverlening op het zelfde niveau te houden.

Vestigingen

Onze vestigingen zijn momenteel geopend volgens reguliere openingstijden. Wel zijn er in onze vestigingen een aantal maatregelen en wijzigingen doorgevoerd. Wij vragen een ieder om 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Tevens verzoeken wij onze klanten om op rekening te kopen of contactloos per pin te betalen.
Bekijk hier onze verschillende vestigingen


Onze webshop is permanent beschikbaar !

Om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken kunt u makkelijk via onze webshop of app (down te loaden via www.polvobv.nl bij bezoek met een mobiel apparaat) uw bestellingen plaatsen. Deze is 24 uur per dag beschikbaar en geeft tevens inzicht in diverse zaken als onder andere bestelstatus en facturen.

Voorraad

In ons magazijn en op de vestigingen ligt nog voldoende voorraad om u van dienst te kunnen zijn. Wij houden de situatie onder controle en hebben nog voldoende distributiecapaciteit. Indien de levertijden in het geding zouden komen melden wij dit uiteraard op onze website.

Leveringen van goederen blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen behalve dat de chauffeurs de ontvangsten niet meer laten tekenen .

Aan onze vertegenwoordigers is gevraagd om alleen bij klanten op bezoek te gaan waar een vooraf geplande afspraak is gemaakt en waar het bezoek noodzakelijk/gewenst is.

Demodagen

Binnen Polvo delen wij graag onze kennis met onze relaties maar de komende demo-, testdagen en opleidingen zijn tot nader order stop gezet.

Overige maatregelen

Voor onze logistiek, distributiecentrum en ondersteunende diensten volgen wij de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig. Waar mogelijk hebben wij teams opgesplitst en stimuleren wij onze medewerkers om thuis te werken. Dit alles om het verspreidingsrisico te verkleinen. Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website.Wij hopen elkaar weer snel in goede gezondheid te kunnen ontmoeten.

Polvo bv
Laden
Laden